DE ACTIE IS TIJDELIJK DUS WEES SNEL! ACTIE ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! OP=OP

**ACTIE TOT 25% KORTING OP VRIJWEL ALLE PRODUCTEN! **

Wij zijn verheugd u te informeren over onze nieuwste actie waarbij u kunt profiteren van geweldige kortingen op onze producten. Of u nu op zoek bent naar glazen schuifwanden, veranda’s of andere hoogwaardige oplossingen, nu is het moment om uw project te realiseren.

**DE GOEDKOOPSTE GLAZEN SCHUIFWANDEN VAN BELGIË EN NEDERLAND – SLECHTS €150 PER PANEEL! **

We bieden nu onze glazen schuifwanden aan tegen een onverslaanbare prijs van slechts €150 per paneel. Dit is de beste deal die u in België en Nederland zult vinden. Met deze schuifwanden kunt u uw buitenruimte eenvoudig transformeren en het hele jaar door genieten van een prachtig uitzicht, terwijl u beschermd blijft tegen de elementen.

Bovendien hebben we goed nieuws wat betreft de montagekosten: vanaf nu bedragen de montagekosten slechts €450, ongeacht de breedte van de glazen schuifwand. Dit betekent dat u ongeacht de afmetingen van uw project kunt profiteren van de vaste lage montagekosten.

**GRATIS VERZENDING NAAR BELGIË EN NEDERLAND**

Naast de geweldige kortingen bieden we ook gratis verzending naar zowel België als Nederland. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten bij het afrekenen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling veilig en kosteloos bij u wordt afgeleverd.

**ONTVANG 20% EXTRA KORTING VOOR DE OVERKAPPINGEN BOVEN OP DE PRIJZEN IN DE WEBSHOP, INCLUSIEF DE MONTAGE! **

Als kers op de taart ontvangt u ook nog eens een extra korting van 20% voor de overkappingen boven op de prijzen in onze webshop. Dit geldt niet alleen voor de overkapping zelf, maar ook voor de voor- en zijkanten (denk aan de glazen schuifwanden, aluminium zijwand, etc.) en montagekosten. U kunt dus profiteren van een complete service met een onweerstaanbare korting.

Aarzel niet en maak gebruik van deze geweldige aanbieding om uw project te realiseren. Bezoek onze webshop en ontdek ons brede assortiment aan hoogwaardige producten. Vraag daarna een offerte aan zodat wij de korting kunnen toepassing op het totaalbedrag.

Om duidelijkheid te verschaffen: de kortingen op de glazen schuifwanden zijn al verwerkt in de prijzen op de webshop. Daarentegen zijn de kortingen op de veranda’s niet zichtbaar op de website. Deze kortingen worden echter wel meegenomen bij het opstellen van de handmatige offertes.

Deze actie is slechts tijdelijk geldig, dus wacht niet te lang. Haal het maximale uit uw investering en geniet van uw nieuwe glazen schuifwanden of andere producten tegen onverslaanbare prijzen. Voor alle actievoorwaarden ga naar https://alutera.com/actievoorwaarden-2023

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Ons vriendelijke en deskundige team staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op via offerte@alutera.com

DE ACTIEVOORWAARDEN VOOR DE GLAZEN SCHUIFWANDEN ZIJN ALS VOLGT:

 1. Glazen Schuifwanden kosten slecht €150 euro per glaspaneel. De prijzen zijn direct verwerkt in de webshop. Deze korting is slechts van toepassing op de antraciet kleurige (RAL: 7016) glazen schuifwanden en niet op de zwarte schuifwanden (RAL: 9005).
 2. De montagekosten voor de glazen schuifwanden bedragen slecht €450 euro ongeacht de breedte van de glazen schuifwand.
 3. Gratis levering naar België en Nederland binnen een straal van 250 km. Zie verzendbeleid a.u.b.

DE ACTIEVOORWAARDEN VOOR DE OVERKAPPINGEN EN DE BIJHORENDE OPTIES ZIJN ALS VOLGT:

 1. 20% extra korting op de overkappingen boven op de prijzen in de webshop. Deze korting omvat de montagekosten en alle accessoires zowel aan de voor- en zijkanten behalve:
  1. kozijnen deuren, spies en schuifpuien, vaste glazen ramen. D.w.z. dat deze producten niet onder de korting vallen;
  2. zonweringen en zipscreens.
 2. Gratis levering naar België en Nederland binnen een straal van 250 km als de klant kiest om het zelf te monteren. Zie verzendbeleid a.u.b.
 3. Deze korting is slechts van toepassing op de antraciet kleurige (RAL: 7016) producten en niet op de zwarte (RAL: 9005) en crème (RAL: 9001) producten.
 4. Om duidelijkheid te verschaffen: de kortingen op de glazen schuifwanden zijn al verwerkt in de prijzen op de webshop. Daarentegen zijn de kortingen op de veranda’s niet zichtbaar op de website. Deze kortingen worden echter wel meegenomen bij het opstellen van de handmatige offertes als een kortingsregel. DUS VRAAG EEN OFFERTE AAN!

DE ACTIE IS TIJDELIJK DUS WEES SNEL! ACTIE ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! OP=OP