Afdak aan huis

Op zoek naar een afdak aan huis? Bij Alutera helpen we je aan een kant en klare afdak aan huis, zonder extra kosten op maat gemaakt! Via onze online systeem heb je direct inzage in de prijzen. Benieuwd naar onze afgeronde projecten? Bekijk dan onze afgeleverde afdaken aan huis!

Alle afdaken Afgeronde projecten

Polycarbonaat afdak

Onze afdaken bestaan uit topkwaliteit polycarbonaat, met een keuze uit classic en elite. De classic polycarbonaat afdak heeft een goot van 3mm dik en bestaat uit vierkante staanders van 110×110 mm.

De Elite polycarbonaat afdak heeft daarentegen een goot van 3.1 mm dikte en bestaat uit halfronde staanders van 120×120 mm. Ook kun je kiezen uit de kleur antraciet of creme. Benieuwd naar de opties? Bekijk alle polycarbonaat afdaken!

Alle modellen Offerte aanvragen

Afdak voortuin

Een afdak in de voortuin hoeft niet moeilijk te zijn, vooral als je het overlaat aan de professionals. Indien je de maten al hebt, kun je deze direct invoeren in ons programma voor een prijsberekening. Kies uit een polycarbonaat afdak of glazen afdak. Vervolgens kun je direct je bestelling afronden of een vrijblijvende offerte aanvragen. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op en wij zullen spoedig antwoorden!

Alle modellen Contact opnemen

Afdak kopen

Wij helpen je graag in het hele proces om een afdak te kopen. Of je nou een afdak voor de voortuin koopt, voor de tuin of als carport. Voor alle soorten en maten helpt Alutera met een doelgerichte service en vrijblijvend advies. Van een eigen afdak bouwpakket tot een kant en klare afdak!

Stuur ons gerust een berichtje, appje of bel direct. We staan altijd klaar om je te helpen bij het adviseren en kopen van de juiste afdak.

Stel je afdak samen Offerte aanvragen

Selectie van onze afdaken

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen
✓ Gratis levering vanaf €500

Neem contact op Vraag offerte aan