carport

Carport

Bij Alutera voorzien wij onze klanten van bouwpakketten voor uw eigen carport. Een aluminium constructie met polycarbonaat platen is ideaal als lichtgewicht carport. De aluminium carport van Alutera biedt bescherming tegen het wisselvallige klimaat van België en Nederland. Met de hoeveelheid neerslag dat wij ervaren, is het natuurlijk een fijn idee dat uw auto, boot, caravan of motor beschermd is tegen hevige regenval, sneeuw, ijzel of – in de zeer zeldzame gevallen dat het gebeurt – de felle zon, die uw eigendom doet verkleuren.

Een aluminium carport is een fraaie overkapping met zeer lange levensduur, die bovendien weinig onderhoud nodig heeft. En als klap op de vuurpijl, geven de aluminium carports van Alutera ook een moderne draai aan de ‘normale’ carports die we kennen.

Bekijk de prijzen Offerte aanvragen
SPECIFICATIES

Vierkante staanders van 120x120mm

Aluminium: Volgens DIN EN 755-2

Goot dikte 3,0mm

Extra sterke 6063-T6 aluminium

Bevestigingsmaterialen: volgens diverse DIN-specificaties

Poedercoating: 80Mµ poedercoating (RAL 7016/9001/9005)

Bayer® polycarbonaat platen: 16 mm dikte, meerwandig, éénzijdig UV-bestendig (opaal/helder)

Regenafvoer is integreerbaar in de staander

VOORDELEN

Robuuste onderdelen

Kosteloos volledig maatwerk

Fabrieksgarantie 5 jaar

Aluminium is een duurzaam, stabiel en onderhoudsvrij materiaal

Snelle levering: materialen zijn uit eigen voorraad leverbaar

Maatwerk carport aluminium bouwpakket

Zoals we hierboven aangeven is het mogelijk om de carport van Alutera zelf samen te stellen. Zo bespaart u de kosten van montage. Deze optie bieden we ook aan omdat het samenstellen van uw eigen carport vrij gemakkelijk kan omdat we gebruik maken van zeer licht materiaal.

Een belangrijk detail is wel dat het afnemen van een aluminium carport in ‘bouwpakket’ vorm, niet betekent dat uw carport geen maatwerk kan zijn. Sterker nog, alle producten van Alutera worden op maat gemaakt. Zo ook de aluminium carports én bouwpakketten. Zo past uw carport precies bij uw huis, kantoor of loods! Dus, heeft u interesse in een aluminium carport bouwpakket op maat? Neem dan contact op met onze specialisten.

Carport aluminium

Het frame van de meeste carports zijn gemaakt van zwaardere materialen. Dit natuurlijk om de carport te laten lijken als ‘onderdeel’ van het huis. Onze carport is in tegenstelling vederlicht. Maar begrijpt u niet verkeerd; de aluminium carport van Alutera kan de rol van ‘aanbouw carport’ prima vervullen. Alleen de constructie is minimalistisch in tegenstelling tot een aanbouw carport. Qua stevigheid en weersbestendigheid kunnen de aluminium carports van Alutera goed mee. Dus niet alleen zijn op gebied van esthetiek en stevigheid aspecten waarin de lichtgewicht carport van Alutera meegaat, er zijn ook voordelen van het bouwen van een aluminium carport. Deze lichten we graag voor u uit.

Carport voordelen
Voordelen van aluminium carport

Duurzaamheid en onderhoud

Een carport met een overkapping van aluminium is een stuk duurzamer dan een carport van hout, staal of andere materialen. Dat komt doordat aluminium veel beter bestand is tegen corrosie, zoals roest of andere soorten verval. ‘Carports alu’ zoals ze ook wel worden genoemd, gaan dus langer mee en vereisen minder onderhoud.

Om dieper in te gaan op het onderhoud: waar carports van andere soorten materiaal op den duur toe zijn aan schilderwerk, beitswerk of behandeling tegen rot of insecten, is een aluminium carport dat vrijwel nooit. Het komt uiteraard wel eens voor dat uzelf besluit een likje verf aan te brengen. Maar anders dan dat zijn alu carports extreem duurzaam en onderhoudsarm.

Gewicht aluminium carport

Esthetisch gezien beschikken aluminium carports over een moderne uitstraling. Bovendien kunt u ze bij Alutera in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgen. Ze zijn daarnaast erg duurzaam, maar we hebben nog één voordeel links laten liggen: het gewicht. In eerste instantie lijkt dit kenmerk irrelevant, totdat u nadenkt over de installatie én eventuele afbraak van uw aluminium carport. De lichte gewichten van de aluminiumonderdelen, maken dat ze makkelijk te hanteren zijn. Installatie, verplaatsing of afbraak worden zodoende goedkoper en kunnen sneller worden uitgevoerd!

Dus, waar wacht u nog op? Als u op zoek bent naar de carport voor u, dan vindt u nergens een betere optie dan de aluminium carport van Alutera. Geheel op maat, onderhoudsarm, stijlvol en zelf gemakkelijk te bouwen en te demonteren. Klink op de knop hieronder om uw aluminium carport te bestellen. 

Ik wil een aluminium carport!
Carport bestellen bij Alutera
Alutera outdoor living

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen

Neem contact op Vraag offerte aan