Stel uw vraag

Industriepark Brechtsebaan 5
2900 Schoten
België

Contactgegevens

Showroom & Magazijn

Industriepark Brechtsebaan 5
2900 Schoten
België

E-mail: info@alutera.com
Klantenservice en verkoop: +32 470 83 89 34

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag en zondag: Op Afspraak

Showroom bezoeken

Wilt u onze showroom bezoeken? U bent van harte welkom! Wel graag even van tevoren een afspraak inplannen op: of neem contact op via +32 470 83 89 34

 

Bestelproces

Het bestelproces voor de overkappingen en glazen schuifwanden

Op onze webshop kunt u zelf een overkapping en/of glazen schuifwand samen stellen en vervolgens online bestellen. Zo kunt u ook in realtime zien hoeveel het product u ongeveer gaat kosten. Loopt het toch even mis of heeft u liever een offerte? Of heeft u vragen over onze producten? Geen probleem! Neem contact met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Het bestelproces voor de zonweringen en ritsscreens

De overkappingen en glazen schuifwanden zijn volledig op maat samen te stellen op onze webshop. U krijgt ook in realtime te zien hoeveel het u gaat kosten. Onze ontwikkelaars zijn druk bezig om hetzelfde systeem te ontwikkelen voor de zonweringen en ritsscreens. Dit kan nog eventjes duren. Als u interesse heeft in een zonwering en/of ritsscreen, schroom niet om contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen (fAQ)

Veelgestelde vragen door onze klanten

Wij bezorgen binnen een straal van 250 kilometer. Het systeem berekent automatisch de verzendkosten op basis van elke kilometer van onze depot tot aan het bezorgadres (enkel op de heenreis). De bezorgkosten per kilometer is €1,33 incl. BTW. Uiteraard is het ook mogelijk om de producten zelf af te halen bij ons depot. Afhalen kan vrijwel al binnen een paar dagen.

U kunt betalen met Bancontact, een kredietkaart(MasterCard of Visa), Apple Pay, KBC Payment button, Belfius Direct Net, Paypal, Bankoverschrijving, IDEAL, SOFORT Banking en Giropay.

Bij het afhalen is het zeer belangrijk dat u de glazen kunt laden op een glas bok of dergelijke. De glazen kunnen niet plat gelegd worden, want dan zijn ze bij de eerste drempel zeker stuk. Wij hebben meestal extra glasbokken op voorraad. Voor een vergoeding van €20 euro kunt u één glas bok meenemen. Neem hiervoor zeker contact op vóór het afhalen. De voorraad is namelijk beperkt.

Ook is het zeer handig als u komt met een aanhanger. De bok kan u in uw busje plaatsen, maar dan moet u de glazen één voor één laden in de bus, terwijl wij ook direct de bok met al uw glazen kunnen plaatsen op uw aanhanger met onze forklift, wat u zeker tijd en zweet bespaart 🙂

Kom zeker met minimaal twee personen. Onze medewerkers kunnen u niet altijd helpen met laden omdat er meer klanten aanwezig zullen zijn.

En als laatste, neem zeker een stuk of 4-5 spanbanden mee om de glazen en de bok vast te zetten.

In de winter periode proberen wij de bestelling binnen 2 weken te bezorgen. In de zomer periode kan dit echter iets langer duren. In de zomer periode kan de levertijd oplopen tot 5 weken.

Ja. Na de bestelling krijg u een factuur toegezonden per e-mail.