Industriepark Brechtsebaan 5
2900 Schoten
België

Contactgegevens

Showroom & Magazijn

Industriepark Brechtsebaan 5
2900 Schoten
België

E-mail: info@alutera.com
Klantenservice en verkoop (BE): +32 470 83 89 34
Klantenservice en verkoop (NL): +31 6 25 05 70 24

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 08:00-17:00
Zaterdag en zondag: gesloten

Showroom bezoeken

Wilt u onze showroom bezoeken? U bent van harte welkom! Wel graag even van tevoren een afspraak inplannen op: of neem contact op via +32 470 83 89 34

 

Bestelproces

Het bestelproces voor de overkappingen en glazen schuifwanden

Op onze webshop kunt u zelf een overkapping en/of glazen schuifwand samen stellen en vervolgens online bestellen. Zo kunt u ook in realtime zien hoeveel het product u ongeveer gaat kosten. Loopt het toch even mis of heeft u liever een offerte? Of heeft u vragen over onze producten? Geen probleem! Neem contact met ons. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Het bestelproces voor de zonweringen en ritsscreens

De overkappingen en glazen schuifwanden zijn volledig op maat samen te stellen op onze webshop. U krijgt ook in realtime te zien hoeveel het u gaat kosten. Onze ontwikkelaars zijn druk bezig om hetzelfde systeem te ontwikkelen voor de zonweringen en ritsscreens. Dit kan nog eventjes duren. Als u interesse heeft in een zonwering en/of ritsscreen, schroom niet om contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen (fAQ)

Veelgestelde vragen door onze klanten

Wat zijn de bezorgkosten voor de online bestellingen?

Wij bezorgen kosteloos voor aankopen boven de €500 binnen een straal van 200 kilometer. Mocht het boven de 200 kilometer zijn, dan verrekent het systeem automatisch €1,21 verzendkosten op basis van elke gereden kilometer op enkele reis.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

U kunt betalen met Bancontact, een kredietkaart(MasterCard of Visa), Apple Pay, KBC Payment button, Belfius Direct Net, Paypal, Bankoverschrijving, IDEAL, SOFORT Banking en Giropay.

Wat is de levertijd van de bestelling(en)?

In de winter periode proberen wij de bestelling binnen 2 weken te bezorgen. In de zomer periode kan dit echter iets langer duren. In de zomer periode kan de levertijd oplopen tot 5 weken.

Krijg ik een factuur toegezonden?

Ja. Na de bestelling krijg u een opdrachtbevestiging en een factuur toegezonden per e-mail.

Stel uw vraag