Alutera Cube Veranda

Met enthousiasme introduceren wij ons nieuwste product, De Cube Veranda! De Cube Veranda heeft een luxe en chique ontwerp. Dankzij de stevige en dikke profielen heeft u zowel een mooie veranda en bent u ook zeker dat de materialen lang mee zullen gaan. De Cube Veranda is volledig af te sluiten door bijvoorbeeld glazen schuifwanden te plaatsen aan de zijkanten en voorkant. Aarzel niet om contact op te nemen om alle opties te bespreken! Ook voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen. Onze kubus overkapping wordt namelijk op maat gemaakt naar uw wensen.

Interesse? Neem contact op!
Cube veranda

Cube Veranda

Voorkant Buitenaanzicht

Cube veranda

CUBE Veranda

Voorkant

Cube veranda binnenaanzicht

CUBE Veranda

Binnenaanzicht

Waarom een cube veranda?

Waarom zou u voor een kubus veranda, ofwel een kubus overkapping kiezen? Allereerst krijgt u al het fijne van een overkapping, namelijk de toegankelijkheid tot de buitenlucht, de natuur en het huiselijke gevoel. Maar met een terrasoverkapping Cube voegt u er ook moderne architectuur aan toe! Het strakke design van onze kubus overkapping voegt esthetisch gezien veel toe aan uw tuin. De Cube Veranda veredelt de omliggende tuin en voegt waarde toe aan uw perceel.

Kortom, houdt u van een moderne, strakke bouwstijl, dan is onze serre cube zeker wat voor u!

Waarom een cube veranda
Ruimtelijk gevoel door cube veranda Alutera

Ruimtelijk gevoel

De kubus overkappingen van Alutera beschikken over grote open oppervlakken. De cube overkapping heeft namelijk geen rare hoeken of bollingen. Bovendien heeft de cube geen aflopend dak, wat een ruimere look en gevoel geeft. Dit ruimere gevoel wordt alleen maar vergroot wanneer u ervoor kiest om onze glazen schuifwanden te implementeren in het geraamte van uw Veranda Cube. Ook het dak kunt u laten dichtmaken met glazen panelen.

Flexibiliteit gedurende het jaar

Zoals bovenaan werd aangegeven: de veranda cube maken wij op maat naar uw wensen. Dat is gelijk een volgend voordeel van de veranda cube: ze kunnen worden vervaardigd met diverse soorten materiaal (zoals aluminium of staal) en zijn flexibel in ontwerp. Dezelfde stoere look, met het materiaal wat uw voorkeur heeft. Daarnaast is deze kubus terrasoverkapping, net als al onze overkappingen, geschikt voor all-season gebruik. Dit komt door de juiste isolatie. Zo kunt u zelfs in het midden van de winter of in de warmste zomerdagen genieten van uw Veranda Cube, ook als u de uitvoering heeft met glazen panelen rondom het frame.

All-season Veranda cube

HAAL BUITEN, NAAR BINNEN

Terrasoverkappingen zijn dé manier om year-round te genieten van de buitenlucht. Of het nu gaat om sfeervolle regenachtige dagen of die dagen dat u wilt genieten van de zon, zonder de kille wind. De kubus veranda van Alutera is de ideale oplossing. Wilt u deze kubus serre in actie zien? Kom langs in onze showroom in Schoten.

Maak een afspraak voor onze showroom

Neem contact op