serre

Glazen Afdak

Op zoek naar een glazen afdak? Bij Alutera helpen we je aan een kant en klare glazen overkapping! Deze wordt op maat gemaakt zonder extra kosten. Via onze webshop heb je direct inzage in de prijzen, zonder verborgen kosten. Benieuwd naar onze afgeronde glazen overkappingen? Bekijk dan onze afgeleverde glazen afdaken aan huis!

Alle modellen
Alutera-terrasoverkapping

Veranda glazen dak

Een glazen dak geeft veel meer ruimte en zonlicht in de tuin. Ideaal om lekker te genieten in zowel de zomer als winter. We hebben standaard maten beschikbaar die direct te bestellen zijn via onze webshop. Daarnaast bieden we ook de mogelijk om het volledig op maat op te nemen en af te leveren. Ons team van specialisten is beschikbaar om het af te leveren en direct te monteren. De veranda met glazen dak kan ook besteld worden als bouwpakket om zelf in elkaar te zetten.

Alle modellen Offerte aanvragen
glazen-deuren

Glazen deur overkapping

Niet alleen het dak kan van glas, maar ook de deuren van de overkapping kunnen van glas gemaakt worden. De glazen schuifwand heeft een 3-rail, 4-rail, 5-rail, of een 6-rail systeem waarop de glazen deuren worden bevestigd. De glazen schuifwand kan afgeleverd worden als een bouwpakket met de juiste benodigdheden en de montagehandleiding. Ook kan ons team het volledig monteren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en wij zullen spoedig antwoorden!

Alle glazen schuifwanden
Tuinserre verlicht

Glazen afdak kopen

Wij helpen je graag in het hele proces om een glazen afdak te kopen. Of je nou een glazen afdak voor de voortuin koopt, voor de tuin of als een losstaande afdak. Voor alle soorten en maten helpt Alutera met een doelgerichte service en vrijblijvend advies. Van een eigen afdak bouwpakket tot een kant en klare afdak van glas! Stuur ons gerust een berichtje, appje of bel direct. We staan altijd klaar om je te helpen bij het adviseren en kopen van de juiste afdak.

Koop glazen afdak Neem contact op

Selectie aan Glazen Afdaken