Op zoek naar een op maat gemaakte glazen schuifwand inclusief montage? Bij Alutera weet u zeker dat het glas altijd passend is voor uw ruimte. Ondanks dat onze glazen schuifwanden eenvoudig te monteren zijn kunt u bij onze kiezen voor een glazen schuifwand inclusief montage door ons installatie team. Zo bent u zeker van uitstekend vakwerk en heeft u er geen omkijken naar!

Mogelijkheden glazen schuifwanden

Met een glazen schuifwand van Alutera geniet u het hele jaar door van uw overkapping. Het veiligheidsglas zorgt ervoor dat uw de ruimte wind- en waterdicht kan afsluiten, daarnaast zorgt het glas voor transparantie. Hierdoor kunt u blijven genieten van uw tuin.

De mogelijkheden bij Alutera zijn zeer uitgebreid. Wij kunnen voor u de ideale overlapping berekenen waardoor u altijd over de juiste glaspanelen beschikt. De glazen schuifwanden van Alutera worden geleverd in breedtes van 90, 98 en 103 centimeter. Deze wanden zijn zowel te gebruiken als voor- en zijwanden. Meer weten over onze glazen schuifwanden? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Montage glazen schuifwand

We bieden niet alleen hoogwaardige producten aan bij Alutera, maar ook uitgebreide montage opties. Wij begrijpen dat de juiste installatie essentieel is voor een optimale werking. Daarom neemt ons installatie team, bij het kiezen voor een glazen schuifwand inclusief montage, volledig de verantwoordelijkheid. Ons installatie team bestaat uit vakmensen die de montage van een glazen schuifwand uitstekend kunnen uitvoeren. Daarnaast kan ons installatie team u voorzien van tips voor het onderhoud uw glazen schuifwanden. Kortom wij kunnen de montage glazen schuifwand voor u uit handen nemen en uw buitenruimte transformeren!

Meer over een glazen schuifwanden Offerte aanvragen

Glazen schuifwand van Alutera

De glazen schuifwanden van Alutera zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe uitstraling. Waarom kiezen voor een glazen schuifwand inclusief montage van Alutera?

  • Glazen schuifwand van topkwaliteit met ruime garanties
  • Ruim aanbod glazen schuifwand op maat
  • Vakkundig personeel voor advies en montage!
  • Bij Alutera kunt u gemakkelijk uw eigen veranda/overkapping samenstellen

 

Offerte aanvragen

Offerte glazen schuifwand inclusief montage

Benieuwd naar de kosten voor uw glazen schuifwand inclusief montage? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan bij onze specialisten. Weet u niet exact de maten die u nodig heeft, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor het inmeten van uw wanden. Zo weet u zeker dat het past. Voor een glazen schuifwand inclusief montage bent u bij Alutera op het juiste adres!

Montage glazen schuifwand?

Bespreek met ons de mogelijkheden!

 

Neem contact op Vraag offerte aan