glazen-deuren

Op zoek naar een glazen schuifwand voor je overkapping? We helpen je graag aan een glazen schuifwand of kant en klare overkapping met schuifwand! Onze glazen schuifwanden beginnen vanaf 3-rails en lopen op tot 6-rails. De breedte kan oplopen tot meer dan 6 meter.

Zoek je een bredere schuifwand? Dat is ook mogelijk door de combinatie van meerdere glazen schuifwanden. Via onze website heb je direct inzage in de producten en prijzen.

Alle glazen schuifwanden Alle overkappingen

Terrasoverkapping met glazen schuifwand

Onze terrasoverkapping met glazen schuifwand zijn van topkwaliteit en erg duurzaam. Wij bieden altijd de mogelijkheid om ons montageteam het te laten installeren. Zo sta je garant voor een kant en klaar terrasoverkapping met glazen schuifwanden. Ook bieden we de optie om alleen de onderdelen te sturen voor de handige klussers onder ons.

Heb je al een terrasoverkapping en wil je alleen de glazen schuifwanden kopen? Dat kan ook! Bekijk hiervoor al onze producten en bereken direct je prijs.

Alle glazen schuifwanden Offerte aanvragen

Selectie van onze overkappingen

Prijs glazen schuifwand

De prijzen voor een glazen schuifwand verschillen volgens de afmetingen en type. Wij zijn transparant in onze prijzen en je hoeft geen offerte aan te vragen voordat je de prijzen kunt zien. Bekijk onze producten om direct inzage te krijgen in de prijzen.

Weet je de afmetingen al? Dan kun je al een stapje verder om te berekenen hoeveel het totaalplaatje zal kosten met eventuele accessoires en montage. Vervolgens kun je direct je bestelling afronden of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bekijk alle modellen Offerte aanvragen

Glazen schuifwand kopen

Wij helpen je graag in het hele proces om een glazen schuifwand te kopen. Of je nou een glazen schuifwand voor je bestaande veranda koopt of een compleet nieuwe overkapping met glazen schuifwand wilt.

Voor alle soorten en maten helpt Alutera met een doelgerichte service en vrijblijvend advies. Stuur ons gerust een berichtje, appje of bel direct. We staan altijd klaar om je te helpen bij het adviseren en kopen van de juiste glazen schuifwand.

Neem contact op

Selectie van onze glazen schuifwanden

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen
✓ Gratis levering vanaf €500

Neem contact op Vraag offerte aan