Op zoek naar een glazen schuifwand veranda? Bij Alutera hebben we schuifwanden voor uw veranda in verschillende afmetingen. Een glazen schuifwand veranda is de perfecte combinatie van functionaliteit en een luxe uitstraling. Bekijk ons ruime aanbod en stel direct uw veranda met glazen schuifwand samen!

Voordelen schuifwand glas veranda

Een glazen veranda schuifwand heeft niet alleen mooie en luxe uitstraling, het biedt daarnaast ook comfort en gemak. Door de glazen panelen aan uw veranda geniet u het hele jaar door van uw tuin. Tijdens een zomerse dag schuift u de schuifwanden open en wanneer het wat frisser is schuift u ze weer dicht. Daarnaast blijft het door de glazen wanden een lichte en open ruimte. Een glazenschuif wand veranda is de perfecte toevoeging aan uw tuin!

Glazen schuifwand veranda op maat

Een glazen schuifwand veranda wordt op maat geleverd. Zo is het glas altijd passend voor de ruimte en kunt u uw veranda zo groot of knus maken als u zelf wilt. De glasschuifwanden veranda zijn verkrijgbaar in 90, 98 en 103 centimeter. De breedte van de glazen panelen is afhankelijk van ideale overlapping. Om te weten welke glazen schuifwand veranda het beste bij u past hebben wij een berekening. Wilt u zekerheid? Laat dan de overlapping door ons berekenen! U hoeft dan alleen de breedte van uw glas schuifwand veranda door te geven en wij zorgen dan voor de juiste glazen.

Meer over een glazen schuifwanden Offerte aanvragen

Prijs glazen schuifwand veranda

Bij Alutera leveren we een hoogwaardige veranda glazen schuifwand tegen een concurrerende prijs. De glazen schuifwand veranda prijs hangt af van verschillende factoren omdat wij maatwerk leveren. Allereerst is natuurlijk de afmeting van uw glazen schuifwand veranda een belangrijke factor. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende extra’s zoals montage door ons deskundige installatie team, LED verlichting en het type dak. Benieuwd naar de prijs van een glazen schuifwand veranda? Vraag dan gerust een offerte aan of neem contact met ons op om uw ideeën voor een glasschuifwand veranda te bespreken.

Glazen panelen veranda van Alutera

Alutera biedt glazen schuifwanden, complete overkappingen, serres, zonwering en nog veel meer! Onze producten zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen om betrouwbaarheid te garanderen. Met aandacht voor elk detail en echt vakmanschap geniet u met de glazen panelen veranda het hele jaar door van uw tuin.

 

Offerte aanvragen

Deskundig advies voor uw schuifwanden glas veranda

Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies bij het aanschaffen van schuifwanden glas voor uw veranda. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw wanden te laten inmeten. Met de vakkundige medewerkers van Alutera weet u zeker dat u gaat genieten van uw veranda!

Glazen schuifwand veranda?

Bespreek met ons de mogelijkheden!

 

Neem contact op Vraag offerte aan