glazen-deuren
glazen schuifwand
Tuinserre
Tuinserre verlicht

Glazen schuifwanden van Alutera

Als u zoekende bent naar de perfecte combinatie van functionaliteit en luxe uitstraling, dan is het ruime aanbod van glasschuifwanden van Alutera de perfecte optie voor u. Nodig de natuur, het buitenleven en natuurlijk licht uit in uw ruimte. Maak uw overkapping, serre, veranda of tuinkamer ruimer, lichter en esthetischer met de toevoeging van glazen schuifwanden.

De glazen schuifwanden van Alutera worden compleet op maat geleverd. Zo weet u zeker dat het glas dat u besteld altijd passend is voor uw ruimte. Onze glazen schuifwanden zijn beschikbaar in breedtes van 90, 98 en 103 centimeter. Alle schuifwanden zijn verkrijgbaar als voor- en zijwanden. Het 10 millimeter geharde glas wordt rondom geslepen en wordt standaard met u-profielen in sets van 2 geleverd. Het veiligheidsglas zorgt voor maximale transparantie, maar biedt tevens ook de zekerheid dat uw ruimte wind- en waterdicht af te sluiten is.

Wilt u meer informatie over onze glazen schuifwanden, lees dan verder. Wilt u alvast ons brede aanbod bekijken, klik dan hieronder.

Bekijk aanbod Neem contact op

Glazen schuifwand – formaten

Alutera outdoor living

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen

Neem contact op Vraag offerte aan

Waarom een schuifwand van glas?

Nu u weet waarom Alutera de beste partij is voor het aanschaffen en, in het geval u dat wil, monteren van uw glazen schuifwand, is het belangrijk om in kaart te brengen wat deze toevoeging aan uw woning met zich meeneemt. Veel van onze klanten komen bij ons met de droom om meer natuurlijk licht te krijgen. Logisch, maar een glazen schuifwand voegt nog veel meer toe aan uw veranda. Een glasschuifwand draagt allereerst veel bij aan de esthetiek. Een moderne, stijlvolle uitstraling, die toch functionaliteit draagt. Bovendien geeft een schuifwand van glas ook het comfort en gemak om simpelweg de temperatuur in de veranda te regelen. Is het lekker weer buiten? Schuif de deur open om de buitenlucht in huis te krijgen. Wordt de wind toch nét te koud? Blijf van de zon genieten, zonder de kille tocht. Tot slot bieden schuifwanden veel flexibiliteit. U kunt zelf indelen welke deuren op welk moment open staan.

Glazen schuifwand van Alutera
6 Rail Glazen Schuifwand Zwart

Prijzen van glazen schuifwanden

Kwalitatief hoogwaardig, professionele afwerking en goede nazorg. Dit zijn drie pijlers die u bij Alutera te allen tijde kunt verwachten. Wat u ook van ons kan verwachten is een concurrerende prijs voor uw glazen schuifwand. Wat een glazen schuifwand van Alutera kost is afhankelijk van een aantal factoren.

Lengte
Wat niet verrassend is om te horen, is dat onze prijzen in de eerste instantie zijn gebaseerd op de lengte van de glazen schuifwand. We bieden vier varianten aan die vijf lengtes bieden. Deze lengtes hebben allen een ‘vanaf’ prijs. Deze prijs kan worden beïnvloed door de extra’s die u erna toevoegt op het afrekenscherm.

Onze 3-Rail wanden hebben een afmeting tot 2000 millimeter of tot 30000 millimeter. Deze prijzen beginnen bij €485 en €585 respectievelijk. Dan hebben we de grotere afmetingen. Onze 4-Rail tot 4000 millimeter breed is vanaf €780 beschikbaar, onze 5-Rail tot 5000 millimeter vanaf €975 en onze 6-Rail tot 6000 millimeter is vanaf €1.220 beschikbaar.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag bij onze specialisten vrijblijvend een offerte aan voor uw glazen schuifwanden. U kunt ook altijd contact met ons opnemen om uw wanden te laten inmeten. Zo weet u zeker dat de bestelde schuifwanden altijd passen. U kunt ook altijd onze monteurs inschakelen voor het plaatsen van uw wanden.

Neem contact op met onze specialisten
Alutera outdoor living