Op zoek naar een overkapping op maat voor een eerlijke prijs? Bij Alutera helpen we je aan een kant en klare terrasoverkapping op maat, zonder extra kosten! Via ons bestelsysteem heb je direct inzage in de kosten, volledig vrijblijvend. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

tuinserre

Terrasoverkapping op maat

Onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van topkwaliteit polycarbonaat, met een keuze uit classic en elite modellen. Dankzij ons eigen montageteam kunnen we zonder extra kosten de terrasoverkapping speciaal op maat maken. En dit zonder extra kosten! Er is geen overkapping die wij niet kunnen realiseren, dus vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heb je de afmetingen bij de hand en wil je gelijk bestellen? Bereken dan direct je prijs en bestel je terrasoverkapping op maat!

Alle terrasoverkappingen Offerte aanvragen
tuinserre

Glazen overkapping op maat

Naast een overkapping van polycarbonaat, is het ook mogelijk om een glazen overkapping op maat te bestellen. Zo kunnen we de kanaalplaten, maar ook de schuifdeuren volledig van glas maken. Dit straalt toch net wat meer luxe uit! Indien je al een veranda hebt en slechts de glazen schuifwand los wilt kopen, dan is dit ook mogelijk.

Alle glazen overkappingen Offerte aanvragen

Bestelproces

Nadat je een bestelling hebt geplaatst op onze website, krijg je direct een bevestiging. In de tussentijd kijkt ons team of alles in orde is en wordt er contact opgenomen voor een levering/montage, afhankelijk van de gekozen optie. Alutera denkt altijd graag mee in oplossingen om het hele proces zo makkelijk mogelijk te maken. Schroom daarom niet om vooraf, tijdens of na je bestelling contact opnemen voor vragen!

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen
✓ Gratis levering vanaf €500

Neem contact op Vraag offerte aan