Terrasoverkappingen van Alutera

Bij Alutera bieden we onze klanten een breed scala aan verschillende modellen overkappingen. Hierbij heeft u de keuze uit bijvoorbeeld de industriële look van een elite polycarbonaat overkapping of bijvoorbeeld een moderne elite glas overkapping. Naast deze stoere en modern versies, bieden we ook onze tijdloze classic veranda overkapping aan. Alle overkappingen worden standaard geleverd met een polycarbonaat dak. De twee elite uitvoeringen zijn ook compatibel met een glazen dak, mocht u dat wensen. Bij beide modellen heeft u de keuze uit twee kleuren; RAL 7016 (antraciet) of RAL 9001 (crème). Alle overkappingen worden eerst goed opgemeten en daarna op maat voor u gemaakt, waardoor u de mogelijkheid hebt om uw overkapping direct of in de toekomst uit te bouwen tot een volledig tuinkamer! Alutera vindt het belangrijk dat u elk seizoen van het jaar volop kunt genieten van het buitenleven in uw achtertuin en met de ruime opties dat er beschikbaar wordt gesteld kunt u de overkapping volledig aan uw smaak of wensen laten bouwen.

Stel zelf samen Neem contact op
Elite Polycarbonaat Overkappingen
Overkapping
Elite
v.a. €1.297,-
Halfronde Staanders 120x120mm
DIN EN 755-2 Kwalificaties
Goot 3.1 mm dik
6063-T6 Aluminium
Bayer Polycarbonaat 16mm
Halfronde Goot
In 2 kleuren leverbaar
5 jaar Garantie
Bekijk aanbod
Serre
Elite Glas
v.a. €1.992,-
Halfronde Staanders 120x120mm
DIN EN 755-2 Kwalificaties
Goot 3.1 mm dik
6063-T6 Aluminium
Gelaagd glas 4.4.2 (veiligheidsglas)
Halfronde Goot
In 2 kleuren leverbaar
5 jaar Garantie
Bekijk aanbod

Selectie van onze overkappingen

Alutera classic terrasoverkapping

Deze verschillende overkappingen voor uw terras vergen uiteraard meer uitleg om de juiste overkapping te vinden die bij uw huis hoort. Daarom lichten we deze graag toe, om te begeinnen met onze classic overkapping. Onze classic overkapping, ook wel onze classic veranda is een populaire optie onder onze klanten. Het voorziet u en uw gasten van comfort, frisse lucht en bescherming tegen de regen of overmatig veel zon.

Om iets dieper in te duiken op de verschillen tussen een terrasoverkapping van polycarbonaat en een terrasoverkapping van glas, lichten we de verschillen en specificaties uit.

Alutera-terrasoverkapping
Terras overkapping polycarbonaat

Overkapping terras polycarbonaat

Een terrasoverkapping van Alutera is óf van glas, óf van polycarbonaat. Om concreet te zijn: Bayer polycarbonaat met een dikte van 16mm. Dit materiaal is kunststof en staat bekend om haar lichtgewicht. Omdat het tegelijkertijd wel erg sterk is, wordt het veel gebruikt in de bouw. Enkele voordelen van polycarbonaat zijn:

  • Isolatie
  • Transparantie
  • Weerbestendigheid
  • Blokkeert UV-straling

Elite overkapping terras glas

Om precies te zijn, gaat het hier om gelaagd 4.4.2. glas. Gelaagd glas bestaat uit twee lagen glas die aan elkaar gelijmd zijn door tussenliggend folie. De afmetingen van de materialen kun je aflezen aan de naam, waarbij ‘4’ staat voor de twee glasplaten en ‘2’ voor het folie. Het folie maakt de overkapping van uw terras extra veilig, omdat het, indien het bovenste glas breekt, het onderste beschermt. Het glas is geluidsisolerend en oogt (vinden velen) mooier dan polycarbonaat.

Veel meer bij Alutera

Bij Alutera noemen we onszelf met trots dé specialist op het gebied van overkappingen. Dat is niet alleen vanwege ons uiteenlopende assortiment aan overkappingen voor uw terras, maar ook de accessoires en adviezen die wij erbij kunnen leveren. We begrijpen namelijk dat een terrasoverkapping een grote investering is waar u het liefst nog jaren plezier aan heeft. Daarom kunt u rekenen op de persoonlijke benadering van onze medewerkers. Zij luisteren naar uw situatie, budget en wensen en kunnen meedenken in de beste optie voor u!

Bovendien bieden we meer dan alleen ‘normale’ overkappingen. Wij voorzien onze klanten al jaren van de mooiste cube veranda’s, serre’s en niet te vergeten de glazen schuifwanden die deze structuren koppelen aan uw huis én aan de buitenwereld. Heeft u dus een vraag over een van deze producten óf wilt u gelijk aan de slag met het realiseren van uw eigen terrasoverkapping? Neem contact met ons op hieronder of vul het offerteformulier in!

Alutera outdoor living

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen

Neem contact op Vraag offerte aan