Bij Alutera bieden we een breed scala aan terrasoverkappingen, inclusief montage. We geloven dat we een perfecte match kunnen vinden die bij uw stijl past. Of u nu kiest voor een volledig glazen veranda of een overkapping met een open zijkant, wij hebben het in huis. Een terrasoverkapping verlengt niet alleen het buitenseizoen, maar verhoogt ook de waarde van uw woning. Opvallend genoeg biedt een terrasoverkapping ook verkoeling. Hoewel het misschien tegenstrijdig klinkt, blokkeert een overkapping de directe zonnestralen, waardoor uw huis koeler blijft tijdens warme zomerdagen.

tuinserre

overkapping inclusief montage

De montage van een overkapping aan huis kan een complexe taak zijn, maar met onze ervaring is het geen enkel probleem. We bespreken uw wensen, bekijken de mogelijkheden en komen met passende ontwerpen. Het is essentieel dat de grond waarop de overkapping wordt geplaatst geen hoogteverschillen heeft. Afhankelijk van of het een houten of aluminium overkapping is, kan het inclusief de montage nodig zijn om een betonnen fundering of stevige betonpoeren te plaatsen. Vanwege de complexiteit van de montage is het essentieel dit door een betrouwbare, ervaren partij te laten uitvoeren.

Alle terrasoverkappingen Offerte aanvragen
tuinserre

Voordelen van professionele terrasoverkapping montage

Door professionals in te schakelen voor de montage van uw terrasoverkapping profiteert u van vele voordelen:
• Veiligheid: onze experts garanderen een veilige en normconforme installatie.
• Duurzaamheid: een correct gemonteerde overkapping gaat langer mee.
• Garantie: behoud de garantie op uw overkapping door te kiezen voor professionele montage.
• Tijdsbesparing: ons team zorgt voor een snelle en juiste installatie.
• Advies op maat: wij adviseren over optimale plaatsing, onderhoud en eventuele accessoires.
Kies voor kwaliteit, ervaring en zekerheid. Kies voor de professionele montage van Alutera.

Alle glazen overkappingen Offerte aanvragen
glazen-deuren

seizoenen

Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging aan elk huis. Het biedt een verlenging van het buitenseizoen, waardoor u zelfs tijdens de warme zomerse regenbuien optimaal van de buitenlucht kunt genieten. Maar ook in de koudere maanden heeft een terrasoverkapping zijn voordelen. Denk aan gezellig buiten zitten tijdens de winter, genietend van de knusheid van een winterbarbecue. Een terrasoverkapping met gesloten zijkanten is een populaire keuze voor diegenen die zelfs in de koudere maanden van het jaar buiten willen genieten. Het biedt ook extra bescherming tegen wind en kou, waardoor uw buitenruimte in elk seizoen een comfortabele plek blijft. Bovendien zorgt de vaste structuur voor extra privacy en kan het ook dienen als een extra opslag- of leefruimte, afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Alle terrasoverkappingen Offerte aanvragen

Prijzen overkapping inclusief montage

De prijs voor uw terrasoverkapping inclusief montage varieert afhankelijk van het uiteindelijke ontwerp. Voor verschillende maten en materialen hanteren wij dus ook verschillende prijzen.

contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze terrasoverkappingen inclusief montage? Aarzel niet en neem contact met ons op. Voor een prijsindicatie kunt u eenvoudig ons offerteformulier invullen. We staan voor u klaar met deskundig advies!

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen
✓ Gratis levering vanaf €500

Neem contact op Vraag offerte aan