Uw tuin is een verlengstuk van uw woning. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk een goede overkapping in uw tuin is. Bij Alutera beschikken we over verschillende modellen overkappingen voor uw tuin. Alle overkappingen worden eerst goed opgemeten en daarna voor u op maat gemaakt. Zo past de overkapping in uw tuin altijd!

Waarom een tuinoverkapping plaatsen?

Een overkapping in uw tuin verrijkt uw tuin. Met een tuinoverkapping kunt u onder alle weersomstandigheden comfortabel en droog zitten. Met het wisselvallige weer in Nederland zit u heerlijk droog en tijdens een zomerse avond geniet u nog langer van de zomeravond. Daarnaast biedt een overkapping in uw tuin ook bescherming voor uw tuinmeubilair, deze staan droog en niet in de volle zon. Ze zullen daardoor waarschijnlijk een langere levensduur hebben. Bij Alutera heeft u keuze het zelf monteren van de tuin overkapping of het laten monteren door ons vakkundige personeel.

Tuinoverkapping op maat

Elker tuin is uniek. Een overkapping voor uw tuin maken wij op maat. Hierdoor heeft u in de toekomst altijd de mogelijkheid om deze tuinoverkapping op maat uit te bouwen naar een volledige tuinkamer. Onze medewerkers nemen de tijd om uw wensen te bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. Een ruime overkapping of een knusse hoek met loungegedeelte, het is allemaal mogelijk bij Alutera!

Meer over een tuinoverkapping Offerte aanvragen

Extra opties bij uw overkapping tuin

Bij uw overkapping voor uw tuin kunt u kiezen verschillende extra’s. Zo heeft u onder andere keuze uit de volgende opties:

  • Verlichting: LED verlichting of dimbare LED verlichting
  • Type dak: helder glas of opaal glas
  • Voorkant: glazen schuifwanden of aluminium schuifpuien
  • Zijdes: aluminium zijwand, glazen schuifwand of vaste zijdes
  • Montage: zelf monteren of laten monteren door onze vakkundige medewerkers

Stel direct uw overkapping tuin samen en geniet het hele jaar door van uw tuin!

 

Offerte aanvragen

Tuin overkapping van Alutera

Alutera is troste specialist op het gebied van overkappingen. Naast het uiteenlopende assortiment aan overkappingen beschikken wij ook over verschillende accessoires. Onze vakkundige medewerkers voorzien u daarnaast graag van persoonlijk advies. Een overkapping tuin is natuurlijk een grote investering, daarom nemen we uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw situatie en wensen. Naast een tuin overkapping kunt u ook bij ons terecht voor veranda’s, serre’s en glazen schuifwanden.

Vraag over een van onze producten of wilt u uw wensen graag met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Overkapping voor uw tuin?

Bespreek met ons de mogelijkheden!

 

Neem contact op Vraag offerte aan