serre

De ideale serre voor uw tuin

Met een aluminium serre krijg je een prachtige verbinding tussen huis en tuin. Het lichte en sterke materiaal voor de deuren en kozijnen past perfect bij een moderne woning. Zo’n serre zorgt voor een plek waar je in de zomer en winter lekker kunt zitten. De geïsoleerde glaspanelen die we plaatsen, of die u zelf kan plaatsen, zorgen ervoor dat u zelfs op de koude winterdagen lekker warm kunt zitten in uw aluminium serre.

Maatwerk Serre

De serres van Alutera worden volledig op maat gemaakt. Zo past uw serre precies in uw persoonlijke situatie. Zoekt u een klassieke serre? Dan kunt u, vanzelfsprekend, bij ons terecht. Maar ook als u op zoek bent naar moderne designs, compleet op maat.

Bekijk aanbod Neem contact op
Structuur - specificaties

Halfronde staanders van 120x120mm

Aluminium: Volgens DIN EN 755-2

Goot dikte 3,1mm

Extra sterke 6063-T6 aluminium

Bevestigingsmaterialen: volgens diverse DIN-specificaties

Poedercoating: 80Mµ poedercoating (RAL 7016/9001/9005)

Bayer® polycarbonaat platen: 16 mm dikte, meerwandig, éénzijdig UV-bestendig (opaal/helder) of Gelaagd glas 4.4.2 (veiligheidsglas)

Regenafvoer is integreerbaar in de staander

Glazen wanden - specificaties

Aluminium ijzersterk onderrail, slechts 20mm hoog

Bovengeleider met borstel

Dubbel gelagerde wielen

Ieder paneel is 90, 98 of 103 cm breed

Verstelbare wielsets, 4 wielen per schuifdeel

Beglazing 10mm gehard glas (veiligheidsglas)

U-profielen (set van 2)

Alutera outdoor living

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen

Neem contact op Vraag offerte aan

ALUTERA SERREBOUWERS

Met trots mogen wij ons echte serrebouwers noemen. Al jaren gaan wij voor mensen aan de slag die graag hun woonkamer naar buiten willen uitbreiden of een overkapping in hun tuin willen. Onze specialisten zijn echte vakmensen. Met passie voor en kennis over het bouwen van een serre. Onze serres bestaan uit:

  • De structuur. Dit is de fundering van de serre en bestaat uit halfronde staanders en balken.
  • Glazen wanden. Hiermee sluit u de structuur van de buitenlucht af. Ze hebben een werende (beestjes, wind) en isolerende (kou, geluid) werking.

Onze serrebouwers verrichten puur maatwerk, dus laat uw wensen achter! Dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Toch, als u geen gebruik wil maken van onze serrebouwers, kunt u ook zelf de serre in elkaar zetten. We bieden onze klanten namelijk ook serre zelfbouwpakketten aan. Wilt u inspiratie opdoen voor uw eigen aluminium serre, kom dan langs in onze showroom.

Serre bouwen van Alutera
Serre tuinkamer van Alutera

SERRE PRIJS

Zoals gezegd, bieden wij volledig maatwerk. Dat betekent dus ook dat de prijs van uw serre volledig afhankelijk is van uw specifieke wensen. Hoe we te werk gaan heeft bij het ontwikkelen van uw serre gaat in grote lijnen als volgt:

  • U neemt contact met ons op;
  • Wij gaan samen met u in gesprek over de gewenste extra’s, ontwerpen en oppervlaktegrootte;
  • Dan kunnen we de serre bij u inmeten;
  • Op basis hiervan kunnen we u een offerte opstellen

Omdat het bouwen van een serre zo’n persoonlijk proces is, kunnen de kosten van uw tuinserre sterk variëren. Er kan een prijsverschil voordoen van enkele duizenden euro’s tussen simpele aluminium serre’s zonder extra’s, tot een volwaardig polycarbonaat tuinserre met glazen schuifwanden. Hierdoor kunnen we u niet een directe, concrete prijsindicatie geven.  enkele duizend tot tienduizenden euro’s, kunnen we u niet direct een goede prijsindicatie geven. Neem daarom contact met ons op. Op basis van uw wensen stellen wij een offerte op.

Kant en klare serre

Naast de prijzen van een serre, zijn onze klanten vaak ook benieuwd naar de gebruiksvriendelijkheid. Kunnen ze er na de bouw direct gebruik van maken of moeten ze zelf nog dingen regelen (zoals regenafvoer, etc.)? In principe leveren we de serre kant en klaar op, zodat u nergens meer rekening mee hoeft te houden. In overleg is in ieder geval alles mogelijk! Vraag nu uw serre online aan.