Wilt u ook zoveel mogelijk gebruik maken van uw tuin? Dan is een tuinserre dé oplossing. Met een tuinserre creëert u een prachtig verbinding tussen uw huis en tuin. En kunt u meer tijd doorbrengen in uw tuin. Bij Alutera maken we serres op maat. U kunt bij ons dus terecht voor vele verschillende designs. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden voor een tuinserre te bespreken.

Tuinserre Alutera

Wat is een tuinserre?

Een tuinserre is een overkapping met glazen voor- en zijwanden. Naast dat u een serre aan uw woning kan laten monteren, kunt u er ook voor kiezen om hem vrijstaand in uw tuin te plaatsen. Een tuinserre is niet geïsoleerd. De glazenwanden zorgen wel voor een werende en isolerende werking, maar op een extreem koude dag kan het in de tuinserre wel koud aanvoelen zonder verwarming. Maar de tempratuur is wel een stuk aangenamer dan dat u kiest voor een terrasoverkapping.

Meer over tuinserres Offerte aanvragen
Tuinserre

Maatwerk serre tuin

Bij Alutera maken we een tuinserre volledig op maat. Door het unieke ontwerp past een maatwerk serre tuin altijd. U bepaalt zelf de uitstraling, afmetingen en indelingen van de tuinserre. Kies bijvoorbeeld voor prachtige schuifdeuren zodat u in de zomer kan genieten van het mooie weer. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de perfecte tuinserre te ontwerpen. Daarom adviseren wij u graag over de beste keuzes. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij uw plannen doornemen.

Offerte aanvragen

Waarom een glazen tuinserre door Alutera?

Al jarenlang is Alutera specialist op het gebied van glazen tuinserres. Onze specialisten zijn dan ook echte vakmensen. Met veel passie bouwen ze aan de mooiste tuinserres. Omdat wij maatwerk realiseren kunt u al uw wensen bij ons achterlaten. Naast het laten bouwen van een glazen tuinserre door onze vakmensen, kunt u er ook voor kiezen om zelf uw serre in elkaar te zetten. Wij leveren dan een zelfbouwpakket aan.

Wat kost een tuinserre?

Omdat wij werken met een maatwerk serre tuin is de prijs volledig afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen geen concrete prijsindicatie geven omdat er tussen verschillende ontwerpen soms wel duizenden euro’s verschil kan zitten, geheel afhankelijk van de materiaalkeuze etc. Wanneer u geïnteresseerd bent in een maatwerk serre tuin kunt u contact met ons opnemen. We bespreken dan het gewenste ontwerp, oppervlakte grootte en extra’s. Vervolgens kunnen wij de serre bij u inmeten. Op basis daarvan kunnen wij een offerte opstellen.

Inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom in Schoten.

 

Neem contact op Vraag offerte aan