Een veranda is een bijzondere plek die u aan uw huis kan toevoegen. Het plaatsen van een veranda kan een complexe taak zijn, maar door onze jarenlange expertise is dit voor ons geen probleem. We luisteren graag naar uw wensen en bespreken samen de mogelijkheden. Een veranda kan de waarde van uw huis verhogen, omdat u daadwerkelijk een extra ruimte creëert. Veranda overkappingen kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, waaronder hout, aluminium, PVC en beton. Het gekozen materiaal beïnvloedt de duurzaamheid, het onderhoud en het uiterlijk van de veranda.

Serrebouwers

Voordelen van een veranda overkapping

Een veranda biedt enorm veel voordelen. Zo verleng u het buitenseizoen en kan je op alle gewenste momenten genieten van jouw tuin. Een veranda overkapping met een wand zorgt ervoor dat de warmte binnenblijft. Zo creëer je een soort binnenruimte die toch alle indrukken van buiten heeft. Zoals al eerder benoemd kan een veranda een uitstekende plek zijn voor ontspanning. Dit kan door er een mooie loungeset te plaatsen en daar te genieten van de buitenwereld met het klimaat van binnen. Een veranda overkapping verlengt je woonruimte en creëert dus een extra ruimte op een stijlvolle manier. Hierdoor stijgt de waarde van uw woning ook.

Alle terrasoverkappingen Offerte aanvragen
tuinserre

Weetjes

• Oorsprong van het woord: het woord ‘veranda’ komt uit het Hindi en betekent ‘een plek met pilaren’. Het concept werd populair in de koloniale tijd toen Europese kolonisten het idee van de veranda introduceerden in verschillende delen van de wereld.
• Gezondheidsvoordelen: zitten op een veranda overkapping kan daadwerkelijk gezondheidsvoordelen opleveren. De frisse lucht en de rustige omgeving kunnen helpen bij het verminderen van stress en angst.
• Een plek voor sociale interactie: vóór de komst van airconditioning in huizen waren veranda’s een centrale plek waar gezinnen zich ‘s avonds verzamelden om af te koelen en met buren te praten.
• Plantenparadijs: veranda overkappingen bieden een ideale omgeving voor bepaalde planten die bescherming nodig hebben tegen direct zonlicht of harde weersomstandigheden.

Alle glazen overkappingen Offerte aanvragen

Meer dan alleen veranda overkappingen

Bij Alutera is alles op en rond uw huis onze zorg. We beschikken niet alleen over de kennis van veranda overkappingen, maar ook zijn we experts op het gebied van glazen schuifwanden en carports. Onze vakmannen hebben de juiste ervaring om elk door u gewenst project aan te pakken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op en laat ons uw droomproject realiseren!

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen
✓ Gratis levering vanaf €500

Neem contact op Vraag offerte aan