zonwering

Zonwering voor je terras

Schijnt de zon recht op uw achtertuin waardoor u niet kunt genieten onder uw veranda? Geen probleem! De zonweringen van Alutera houdt 97% van de warmte tegen waarbij u de hele dag kunt genieten in uw terras. En dit met een doek van slechts 0.45 mm!

Contact opnemen Offerte aanvragen
VOORDELEN

Exclusive Précontraint technology

Houdt 97% van de warmte tegen

Dikte doek 0.45 mm

DIN en ISO Kwalificaties

Elektrisch, somfy motor met afstandsbediening

Beschikbaar in meerdere kleuren

Zonwering overkapping

Wilt u een zonwering voor uw overkapping? Begrijpelijk. Zeker in de zomer zitten veel mensen buiten onder hun overkapping. Het licht van een felle zon die uw veranda binnendringt, kan dan roet in het eten gooien. Om de zon tegen te houden, biedt Alutera zonwering voor uw overkapping. Elektrisch met afstandsbediening – zo hoeft u niet ook nog eens te ploeteren om het zonnescherm handmatig naar beneden te krijgen. Het is immers al warm genoeg!

Zonwering screen
Zonwering overkapping

Zonwering doek

Een doek van onze zonwering voor uw overkapping heeft twee eigenschappen: de zonweringsfactor en de openheidsfactor.

Het doek houdt, zoals gezegd, 97% van de warmte tegen. Dit gedeelte wordt door het doek geabsorbeerd of gereflecteerd. Alleen de overige 3% zal de binnenkant van uw overkapping bereiken. Het wordt zodoende aanzienlijk koeler, waardoor een prettiger binnenklimaat ontstaat.

De openheidsfactor duidt daarentegen op de lichtdoorlatendheid van het doek. Deze is vooral afhankelijk van de dikte van het doek. De zonwering voor uw overkapping van Alutera beschikt over een doek met een dikte van slechts 0.45 mm. Op die manier blijft het uitzicht naar buiten redelijk aanwezig.

Offerte zonwering overkapping aanvragen

U kunt een offerte voor zonwering voor uw overkapping aanvragen door contact met ons op te nemen of het offerteformulier in te vullen. Het is voor ons handig, als we van te voren de afmetingen van uw overkapping weten. Uiteraard zorgt ons vakkundige personeel voor de juiste montage.

Alutera outdoor living

Waarom Alutera?

✓ Topkwaliteit producten inclusief ruime garantie
✓ Ruim aanbod aan veranda’s en glazen schuifwanden op maat
✓ Vakkundig eigen personeel voor advies & montage
✓ Makkelijke module om je eigen veranda samen te stellen

Neem contact op Vraag offerte aan